ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Το Vector Scope είναι μία διαδικτυακή βάση παρακολούθησης δεδομένων για επαγγελματίες, η οποία μεταδίδει τακτικά δεδομένα από μία συσκευή σε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, ελέγχοντας ταυτόχρονα τους κανόνες του ποιοτικού ελέγχου που έχει ορίσει ο ίδιος.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Το Vector Scope παρατηρεί και διασφαλίζει την απόδοση της συσκευής σας καθώς σας προειδοποιεί αυτόματα για μη έγκυρα δεδομένα, δυσλειτουργία (της συσκευής σας), απώλεια ισχύος ή συγκεκριμένους προσαρμοσμένους κανόνες που απαιτεί η επιχείρησή σας.

Image
Τρέχοντα Έργα
  • Vector Scope για την New Epimed

    Η New Epimed είναι εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, με ηγετική θέση στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και εξειδίκευση στο χώρο της Αιματοδοσίας και της Αιματολογίας.
    Η New Epimed συνεργάζεται με το Vector Scope παρέχοντας στα νοσοκομεία τη δυνατότητα επισκόπησης δεδομένων σχετικά με τις θερμοκρασίες των αιματολογικών ψυγείων, καθώς και τη δυνατότητα προειδοποίησης διασφαλίζοντας τα υψηλά ιατρικά πρότυπα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Image

Ο πελάτης παρέχει ένα αίτημα για συγκεκριμένη παρακολούθηση δεδομένων που απαιτείται μαζί με πιθανούς παράγοντες αποτυχίας και τυχόν περαιτέρω πληροφορίες που είναι ζωτικής σημασίας για την απόδοση των συσκευών.

Image

Πραγματοποιούμε έρευνα για εξειδικευμένο υλικό βάσει των απαιτούμενων προδιαγραφών του έργου και δημιουργούμε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα εντολών του Vector Scope.

Image

Αναπτύσσουμε το λογισμικό που θα εγκατασταθεί σε μια δοκιμαστική μονάδα. Αυτό το demo θα προσαρμοστεί υπό πραγματικές συνθήκες, πάντα με βάση τις προδιαγραφές του έργου.

Image

Χρησιμοποιούμε το υλικό και το λογισμικό στην απαιτούμενη υποδομή.

Image

Κάνουμε τις απαιτούμενες προσαρμογές σχετικά με τους χρήστες και τις εξουσιοδοτήσεις τους και εκπαιδεύουμε τους διαχειριστές για χρήση και παρακολούθηση της πλατφόρμας.

Image

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη, συντήρηση και πιθανές αναπροσαρμογές.

Image